VELKOMMEN TIL BANDA OFOTEN!

BANDA OFOTEN er en underavdeling av Sleep Scandinavia AS og satser på stomi og håndtering av blåresepter.  Vi er produktnøytrale og tilpasser stomiutsyr individuelt.  Vi flyttet til Brugata 4 i Narvik i oktober 2021.

Banda Ofoten tilbyr stomiutstyr, urininkontinensutstyr og ernæring:

  • Hjemmebesøk for å tilpasse rett utstyr – gratis og uforpliktende.
  • Håndtering av blåresept på helseartikler.
  • Vi tilpasser og leverer produktene gratis i Narvikregionen.
  • Vi holder lager av ditt utstyr når du er kunde hos oss, og vi har løpende kontakt med deg slik at du ikke blir tom for utstyr.

Ta kontakt med oss for nærmere avtale. Tlf. 67 11 03 17

Vi tilbyr også kompresjonsstrømper, såler, brodder, gode såper, kremer, salver og mange ulike hjelpemidler.

Mette har lang erfaring i å jobbe med stomi, og i tillegg har vi et stort støtteapparat med dyktige stomisykepleiere via Bandakjeden.

Vi avholder fagdager og kurs med stomisykepleiere / ernæringsfysiologer / sårsykepleiere mm, både for de som har stomi og for helsepersonell som jobber med stomi. Vi ønsker å være en aktør på markedet som har stor fokus på faget stomi/inkontinens.

Følg oss gjerne på sosiale medier for nyttig informasjon og oppdatering av våre produkter og nyheter.

Ønsker du at vi tar kontakt med deg når vi avholder fagdager/ kurs, send oss din kontaktinformasjon. Her er det viktig for oss å vite om du er helsepersonell eller stomioperert.

Norilco er en interesseorganisasjon for stomiopererte og andre med tarmsykdommer.

Ta kontakt, vi hjelper deg! Tlf 67 11 03 17 info@sleep.no

Du kan registrere din blåresept med bankid her eller fylle ut reseptskjema med fødselsnummer her.

Vi er også leverandør av ernæring og kateter, inkontinensprodukter og kompresjonsstrømper.  Ikke nøl med å kontakte oss!  Vi er produktnøytrale og bestreber oss på å finne den beste løsningen for DEG!

Velg fra det innholdsrike  produktutvalget på Banda.no og velg Banda Ofoten som butikk!  Vi ser frem til å håndere din bestilling!