GRATIS STOMIKURS / STOMIKVELD

VELKOMMEN TIL BANDA OFOTEN, DIN STOMIPARTNER

BANDA OFOTEN ble etablert i Narvik som bandagist i 2018, og er en underavdeling til Sleep Scandinavia AS.

Vi tilbyr hjelpemidler gjennom Bandas store og innholdsrike sentrallager. Vi sender varer over hele landet, og leverer på døra i Narvikområdet.

Vi har valgt å satse for fullt på stomiutstyr, urininkontinensutstyr og ernæring. Selvfølgelig er vi behjelpelig med andre helseartikler/ hjelpemidler også.

BANDA OFOTEN kan tilby:

  • Hjemmebesøk for å tilpasse rett utstyr – gratis og uforpliktende.
  • Håndtering av blåresept på helseartikler.
  • Vi tilpasser og leverer produktene gratis i Narvikregionen.
  • Vi holder lager av ditt utstyr når du er kunde hos oss, og vi har løpende kontakt med deg slik at du ikke blir tom for utstyr.

Ta kontakt med oss for nærmere avtale.

Mette og Toril som jobber hos oss har lang erfaring i å jobbe med stomi, og i tillegg har vi et stort støtteapparat med dyktige stomisykepleiere via Bandakjeden.

Siden vi startet har vi avholdt to innholdsrike fagdager med stomisykepleier, både for de som har stomi og for helsepersonell som jobber med stomi. Vi ønsker å være en aktør på markedet som har stor fokus på faget stomi/inkontinens, og kommer også i fremtiden å avholde kurs og fagdager.

Følg oss gjerne på sosiale medier for nyttig informasjon og oppdatering av våre produkter og nyheter.

Ønsker du at vi tar kontakt med deg når vi avholder fagdager/ kurs, send oss din kontaktinformasjon. Her er det viktig for oss å vite om du er helsepersonell eller stomioperert.

Norilco er en interesseorganisasjon for stomiopererte og andre med tarmsykdommer.

Ta kontakt, vi hjelper deg!  Og husk, vi er drit-gode på stomi!